Ja, de e hjemmelaga - og heilt fantastisk god! Lages på samme måte som vannkringle - men de blir jo tykkere og grovere. Æ hadde ca halvparten fint hvetemel og resten en blanding av spelt og rug, de e sekkert like god med bare hvetemel, men æ ville ha dem litt grovere (men ikkje ha for grovt for da trur æ ikkje de blir så luftig). Og istedet for yoghurt hadde æ kesam i. Veldig lett å bak :)
7 kommentarer:
De ser supergod ut!
Nam nam!!!
Hjemmelaget? Da vil æ i såfall ha oppskrifta!
Ja, de e hjemmelaga - og heilt fantastisk god! Lages på samme måte som vannkringle - men de blir jo tykkere og grovere.
Æ hadde ca halvparten fint hvetemel og resten en blanding av spelt og rug, de e sekkert like god med bare hvetemel, men æ ville ha dem litt grovere (men ikkje ha for grovt for da trur æ ikkje de blir så luftig).
Og istedet for yoghurt hadde æ kesam i. Veldig lett å bak :)
Her e linken te oppskrifta:
http://www.passionforbaking.com/blog/2010/04/13/bagels/
Forresten æ laga dem uten kjøkkenmaskin og rulla ut pølse som æ bære klemte sammen. Deigen vart kjempegod vess du bruka de målan som står der.
Må prøves ja! :)
Nammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ser godt ut.Hilsen August.
Legg inn en kommentar