lørdag 14. januar 2012

Suksess: deilige, litt sprø, litt seige bagels - anbefales!

7 kommentarer:

Elise Westerlund sa...

De ser supergod ut!

Håkon sa...

Nam nam!!!

Hilde sa...

Hjemmelaget? Da vil æ i såfall ha oppskrifta!

Tone sa...

Ja, de e hjemmelaga - og heilt fantastisk god! Lages på samme måte som vannkringle - men de blir jo tykkere og grovere.
Æ hadde ca halvparten fint hvetemel og resten en blanding av spelt og rug, de e sekkert like god med bare hvetemel, men æ ville ha dem litt grovere (men ikkje ha for grovt for da trur æ ikkje de blir så luftig).
Og istedet for yoghurt hadde æ kesam i. Veldig lett å bak :)

Her e linken te oppskrifta:

http://www.passionforbaking.com/blog/2010/04/13/bagels/

Tone sa...

Forresten æ laga dem uten kjøkkenmaskin og rulla ut pølse som æ bære klemte sammen. Deigen vart kjempegod vess du bruka de målan som står der.

Hilde sa...

Må prøves ja! :)

Hilde sa...

Nammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ser godt ut.Hilsen August.